Tisdag!

Jag bloggade faktiskt mer igår än vad ni fick se. Men bibblan har så dåligt internet att det aldrig laddades upp 😦 Och som ni vet så fungerar inte internet på min mobil längre. Inte mms heller…

Men, men jag får spara ihop till en ny, efter körkort och en ny soffa 😛 Just nu så sitter jag och letar julklappar via bonusbay. Riktigt smart idé faktiskt. Synd bara att fler butiker inte är med. Fast det kommer väl. Ju fler som använder bonusbay, desto fler butiker kommer vilja vara med. Jag har hittat en grej som jag vill köpa än så länge.

Jag borde även köpa lite byxor, jag har nämligen bara två par efter gårdagens rensning i garderoben 😮


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s