Fredag!

Jag ska strax hoppa in i en dusch och sen träffa min kusin. Vi ska ta en promenad upp till min farmor, hennes mormor, och hälsa på.

Det är ganska svårt när nära och kära blir gamla. Jag minns farmor som busig och pigg. Hon gav oss sockerbitar som hon gömde under osten på mackorna för att pappa inte skulle se. Hon skrattade åt nästan alla tokigheter som vi hittade på. Hon blev väldigt sällan arg. Och hon läste för mig på kvällarna när jag sov över där.

Nu sitter hon i en rullstol och kan inte göra någonting. Ena armen kan hon använda men hon kan inte prata. Det är med blandade känslor som jag går dit, och då är det skönt att gå dit tillsammans med Sara.

Nehe, dusch var det. Hur ser din fredag ut?

DSC_0214


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s