Onsdag!

As trist väder ute. Vilket ofta leder till mer kunder på jobbet. Många vill bädda ner sig i soffan med en spännande deckare när det är mörkt och trist ute.

Jag har även kommit fram till att jag känner mig stressad just nu, jag hinner inte med allting som jag vill. Varför? Jag skjuter upp det. Jag är jätteduktig på att skjuta upp saker. Så just nu sitter jag här med en lista över vad som måste göras denna vecka. Så jag mår lite bättre sen. Det gäller dock att inte listan blir för lång 😛

Jag har börjat fundera på det här med att videoblogga. Jag är lite nyfiken, men samtidigt lite nervös 😛 Hur fan låter jag på film? 😛 Och hur bra kan det bli med min inbyggda kamera i datorn? Vad ska jag prata om? Är det någonting för mig?

Vet ni någon som är bra på att videoblogga? Någon som man kan sno tips ifrån? 😛 haha

Nu så ska jag krypa ner i ett varmt bad, känner mig frusen denna morgon. Vad händer under din onsdag?

dsc_0613Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s