Måndag!

En ny vecka med nya möjligheter! Jag jobbar idag, onsdag och lördag i butiken. Övriga dagar så jobbar jag hemma med boken, träning osv. Jag ska även börja forska lite i hur det var i Linköping år 1816. Vad hände då? Vad gjorde människor till skillnad från nu?

Igår så hämtade jag ut min hårfärg som jag beställde.

DSC_0784

Efter det så cyklade jag och Anton till Tornby, där blev det shopping och hälsa på kollegorna i den butiken. Efter det så åkte vi hem, tog en promenad med Micky och cyklade sedan in till stan. Där blev det en väldigt sen lunch med ett härligt gäng 😉

DSC_0782

Sen hem och tvätta. Jag var inte alls sugen på att blogga igår. Sorry för det 😛 Nu måste jag ut med Micky igen och cykla till jobbet. Efter det blir det meditationskurs så vi hörs mer imorgon 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s