Snart är det dags

att åka till jobbet, jag ska bara borsta tänderna, håret och gå en promenad till med Micky. Kapitel 64 blev klart nu på morgonen, men just nu så undrar jag lite vad jag håller på med. Kan jag verkligen det här? Men att skriva en dålig bok är också en erfarenhet. Så nu är det fyra kapitel kvar. Jag har ju i alla fall en läsare 😉

Jag är inte alls sugen på frukost, så jag tänkte köpa en macka i stan innan jag börjar. Jag lär bli as hungrig innan jag får äta annars 😛 Här är en bild på en utav de hibbe-frön som jag satte i våras. Den har inte blommat än, men jag tror att den är röd.

DSC_0777

Den ska bara växa några centimeter till så ska jag toppa den. Jag tänkte att denna skulle bli en buske, eller tycker ni att jag ska göra den till träd? Jag har så svårt att bestämma mig XD


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s