Grejen med mitt jobb

Jag jobbar ju timmar i Akademibokhandeln som de flesta vet, men vet ni även att det ingår i mitt jobb att läsa? Vi får läsexemplar skickade till oss lite då och då. Vilket är underbart när man har läsandet som intresse 😉 Och läsandet utvecklar ju även skrivandet. Vilket är mitt drömjobb. Så jag är på rätt väg 😉

DSC_0779

Ett gäng med läsexemplar som jag har fått från jobbet 🙂


  1. Åh, vad underbart att få med sig läsexemplar hem! Smart av din arbetsgivare dessutom, det är ju lättare att marknadsföra/rekommendera något man själv har läst. Stor tummen upp!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s