Hej tisdag!

Idag så känns det som att allting är möjligt! Två steg fram 😛 Jag lever på lyckoruset från igår. Fast nu är jag ännu mer sugen på att hitta ett par nya träningsbyxor. Och i mitt huvud så är de limegröna. Så de passar med mitt röda hår menar jag 😛 Jag beställde just mer färg så att jag har till ett par färgningar.

Så vad ska jag göra idag? Det har jag inte kommit fram till än, gymmet kanske? 😛

1374672_10151679692738837_1311168326_n


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s