Skrivandet idag, skapar mer jobb imorgon

Sju kapitel kvar att skriva, snart sex. Jag har rivit ut de nyskrivna kapitlen ur blocket och satt in i en pärm för renskrivning imorgon. Slutet är nära nu, från 57 kapitel till målet på 77. Skriva klart, skriva rent, läsa igenom, göra ändringar och skicka till Rebecka. Idag, imorgon och lördag.

Fast det är inte bara skrivandet som står på schemat, tvätt, disk och städning också. Samt promenader med Micky. Och att äta. Samt bloggen. Jag kanske borde känna mig stressad, men just nu så känner jag mig bara nyfiken och spänd. Spänd på att se slutresultatet i min hand. Hur många ord kommer den att bli? Vad kommer hända i slutet? Kommer den att följa planeringen?

DSC_0617


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s