”Ledig”

Det tog ett tag att ta sig upp ur sängen idag. Jag fastnade i en bokidé istället för att somna. Jag skriver som ni vet på ett bokmanus nu, men när det är klart så ska jag börja på en bokserie, och så fick jag en superbra idé om en annan bok. Som jag igår kväll lyckades fläta ihop med bokserien. Idén fick jag faktiskt under Mons Kallentoft signering.
Så nu kliar det i fingrarna, jag vill bli klar med detta manus så jag kan fortsätta med det nya 😛 Jag har haft massor med tid till att skriva denna vecka, men har jag tagit mig tid till att skriva? Nej. Varför?  Facebook.

Ja, jag vet. Stäng ner skiten och fokusera. Var det lättare förr?

DSC_0301[1]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s