Ännu en jobbdag som snart är slut

det är tur att vi har fiket här, annars så hade jag känt mig väldigt ensam 😛 Anton och Fredrik väntar på mig, uppe på fiket alltså. Snart, efter att jag har stängt butiken så ska vi iväg på konsert. In Flames! Kanske inte min musik, men säkert en cool upplevelse. Sååå kan klockan gå liiite fortare 😉

Förutom att jobba idag så har jag pratat med mormor. Tackat för pengarna som jag och Anton fick i förlovningspresent. Det är synd att de bor så långt bort, jag hade gärna träffat dem oftare. Samma med Antons familj, de bor ännu längre bort 😛

För er som undrar så kommer Svetlana Aleksijevitj efter den 26e oktober in i butik. Är infon som jag har fått. Många som frågar nämligen 😉

Nehe, snart dags att stänga butiken och rocka loss!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s