Torsdag!

Och jag är lite nervös. Om en timme så ska jag vara på körskolan. Det är dags att utvecklas och bli vuxen nu. Så jag börjar med körkortet. Jag vill ha det innan jul. Fast om vi ska upp till Antons familj när det finns snö så vill jag inte köra XD Önska mig lycka till 😉

För övrigt så skiner solen ute, jag njöt när jag väntade på att mamma skulle komma med Micky. Jag stod ute på gatan och solade en kort stund. Sög i mig all vitamin D jag lyckades få tag på 😉
Jag lyckades inte läsa igår när jag hade migrän, jag fick ge upp den tanken. Fast på kvällen så kunde jag börja måla ett utav de vykort som jag köpte till Anton. Han sa att jag fick måla hur mycket jag ville, men det tog mer tid än vad jag tänkte mig. Ni vet en sån där vuxenmålarbok som är så poppis nu. Och det är faktiskt riktigt kul. Jag tror att en typ av kreativitet väcker en annan. Jag räknar med att kunna skriva lite i eftermiddag 😉

Vad gör du denna torsdag?

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s