Postkodlotteriet gjorde mig sjuk

Det var igår på jobbet, jag klev ut ifrån lagret och hörde ”Hit med pengarna” och strax efter det så kom världens smäll. Jag var helt säker på att någon rånade waynes coffee, men min kollega sa att det är några som spelar in någonting. Pulsen gick på max och jag fick migrän. Lite förvarning? Var det för mycket begärt? Tänk om någon med dåligt hjärta hade varit i butiken och blivit lika skrämd som jag?

Jag frågade i alla fall personalen på waynes coffee sen vad det var för något. ”Det var någon som hade vunnit på Postkodlotteriet!” Så det var de som skrämde skiten ur mig. Migränen sitter i än och jag fick be Johan ta mitt pass idag då jag vaknade flera gånger inatt. Jag vill egentligen jobba, men som det är just nu är det bättre att bädda ner sig hemma :/ Suck!

Kul för den som vann igår i alla fall. Postkodlotteriet sprider ju en hel del glädje för dem som vinner, men de borde tänka på att förvarna innan de smäller så där. 😛

Nu så när jag har klagat av mig lite ska jag lägga mig i soffan och läsa. Datorskärmens ljus är nere på minsta, men det hjälper inte. Tur att det fortfarande finns riktiga pappersböcker som inte lyser mig i nyllet 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s