Jag har aldrig hört talas om någon som blivit biten av ett russin!

Efter nya instruktioner när det gäller schampot så har jag nu spenderat en evighet i duschen 😛 Det var tydligen ett djuprengörande schampo som jag hade köpt (bra att de nämner det när man köper det). Jag hade tydligen tvättat för få gånger. Man skulle tvätta det tills det började löddra.

Vilket kunde ta 5-7 gånger enligt tjejen som jag pratade med. Jag fick tvätta 10 gånger. Så nu har jag russin till fingrar, men nu så ska mitt hår vara rent från alla slags beläggningar som man får här i stan.

Detta ska man tydligen göra ca 1 gång i månaden. Så jag får väl köpa ett till schampo att använda de övriga tvättarna. Balsamet var underbart! Har aldrig haft ett sånt balsam innan. Är riktigt nyfiken på resultatet 😉

I väntan på att håret ska torka så ska jag diska 😉

DSC_0676


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s