Fryser!

Jag känner mig som en stor isbit! Har gjort det sen igår. Och det ser inte ut som om det kommer att bli varmare här. Ingen värme på i huset. Jag borde ringa hyresvärden och gnälla lite. Det är faktiskt höst nu!

Jag ska dock ta på mig träningskläderna (inte ett dugg varmare) och cykla iväg till gymmet snart. Så underbart att komma tillbaka till träningen igen! Core och spinning. Sen kanske det blir träning på lördag och söndag när jag är ledig igen? Vi får väl se 😛

Nehe, mot gymmet!

DSC_0415Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s