I min väska

Jag har aldrig gjort ett klassiskt i min väska inlägg. Så här kommer det 😛 Ett bra sätt att lära känna bloggaren liiiite 😉

DSC_0669

Självklart så har jag alltid med mig skrivblocket med min bok, pennor och skrivplanering. Sen så även lite nagelbandskräm, handkräm, skavsårsplåster, ipren (har visst bara en kvar!), en bok och restaurangchansen. Alla nödvändigheter som behövs, eller tycker ni att det saknas något?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s