Hej på er!

Jag är lite seg i starten idag känns det som 😛 Jag gick ju upp och tittade på månförmörkelsen. Sen så somnade jag om igen 😛 Och nu så ska jag äta frukost efter 9.. Ni som känner mig vet att jag brukar gå upp och äta frukost vid 7 😛 Frågan är vad jag ska hitta på idag? Vad ska du hitta på idag?

Jag börjar i alla fall dagen med ett varmt bad! Jag känner mig som en frusen fiskpinne..

DSC_0656

Min bästa bild utav månförmörkelsen 😛 Och den ser ju faktiskt röd ut också 😉 Den lilla lilla skärvan som syntes 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s