Underbara sovmorgon!

Riktigt skönt att sova en timme längre idag. Jag börjar inte före 11.30 idag så jag kan ta det lite lugnt 😉 Läser lite bloggar osv. Och kollar lite på min egen blogg. Om jag får 89 nya besökare på fem dagar så slår jag förra månaden. Det borde ju gå eller hur? Så vad vill ni att jag bloggar om?

Dagens att göra lista ser ut som följande:

  • Jobb
  • Skrivkurs
  • Vattna balkongen
  • Blogga 😉
  • Skriva

Så får vi väl se vad hinner med under dagen 😛 Hur ser din lördag ut?

DSC_0635


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s