God morgon!

Stressad är vad jag är. Glömmer saker, skjuter upp saker osv. Det är tre viktiga saker som jag måste fokusera på just nu, 2 för nöje 1 för att jag vill. Jag ser fram emot nästa vecka då jag har lite mer tid. Misstolka mig rätt, jag gillar att jobba, men jag vill hinna med allt det andra också 😛 Fast det är en väldigt trygghet att jobba så mycket som jag gör nu. Vilket är riktigt skönt efter alla dessa år med lite jobb.

Men jag vill fortsätta följa min dröm. Så det är dags att göra en planering. Så jag ska sätta ett datum då boken ska vara färdigskriven och skickad till Rebecka. Måndagen den 19 oktober. Det ger mig en vecka och fem dagar att skriva klart 9 kapitel. Sen så har jag två veckor att renskriva dem innan jag ska skicka dem. Håll tummarna för mig!

Nehe. Nu måste jag diska och fixa mig innan jag ska till jobbet!

Namnlös


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s