Asså förlåt!

Jag skulle ju ha bloggat idag… Massor, men dagen blev inte så som jag planerade. Vaknade med världens mensvärk, bäddade ner mig i soffan. Tyckte synd om mig själv tills Desse hörde av sig. Jag stressade in till stan, men kom sent ändå. Sen blev det en del fönstershopping inför nästa månad. Och sen ringde Anton och överraskade med bio. Så jag kom hem typ nu.

Är jag förlåten?

Självklart så såg vi The maze runner 😉

Så sjukt bra! Har inte läst böckerna, men skulle vilja skriva något lika bra. Får faktiskt 5 utav 5 böcker, den skrämde skiten ur mig 😛 Nästan 😛 Helt klart sevärd, speciellt i 3D på bio 😉

bok bok bokbokbok


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s