God morgon världen!

Här är klockan halv nio, på en söndag. Åh härliga lediga dag! Jag tvingade upp oss ur sängen innan klockan åtta, slet av alla lakan, gick ner i källaren och upptäckte att jag inte alls hade tvättid. Inte förrns ikväll… Suck. Aja är ju bara att vara vaken nu då… Yey

Vad gör du en söndag som denna? Många ligger nog bakis. Är superglad över att jag slipper det 😉 Jag ska vattna våra blommor, skriva, gymma och hoppas på att någonting roligt händer under dagen 😛 Promenader med Micky blir det ju självklart också 🙂

DSC_0316


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s