Yey!

Lördagen är här! Mitt huvud kunde må bättre, men solen skiner i alla fall 😛 Jag ska snart äta frukost och sen cykla till jobbet. Det är ett kortare pass idag, men jag lär ta det lugnt när jag kommer hem ikväll. Mia fyller år och ska fira på stan ikväll, men jag tror inte alls att mitt huvud pallar med det :/ Synd för jag gillar att umgås med henne. Men jag kanske får med henne på shopping efter lönen har dykt upp på kontot 🙂

För övrigt så känner jag att jag vill läsa mer än vad jag gör just nu. Datorn, facebook, tv-serier tar för mycket tid. Bloggen är ju en annan femma 😉 haha Jag gillar ju att ni läser den 😛 Vad planerar du att läsa i höst?

DSC_0586


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s