Höstläsning

DSC_0644

Dessa fem böcker planerar jag att läsa i höst. Fyra utav dem har stått i min bokhylla ett bra tag nu, den femte fick jag utav Leffan nu i veckan. 🙂 Jag har just nu 73 olästa böcker i min bokhylla. Det kommer in fler än vad jag läser 😛 Jag har några liggandes i skåpet på jobbet också XD Jag ska fokusera på läsandet nu i höst 😛

Första boken ut är Bloggdrottningen, jag blev sugen på denna för att få mer inspiration till min blogg. Något tips kanske man kan hitta 😛

Andra boken är Längtan – Sagan om Isfolket. Sjukt bra serie, men jag har läst lite annat emellan dem.

Tredje boken är Det händer nu. Den påminner mig lite om en bokidé som jag har, så jag tänkte läsa den och se vad den ger mig för erfarenheter.

Bok fyra är Den fantastiska berättelsen om Farkiren som fastnade i ett IKEAskåp. Ja, världens längsta titel 😛 Jag ville läsa den eftersom jag vill till Paris 😛

Och den femte boken är Fallna änglars stad – The mortal instruments. Riktigt bra serie och många som läser just nu. Och den ska tydligen komma som TV-serie 2016 🙂 Jag hoppas verkligen att den följer boken bättre än filmen!

Någon utav er som har läst dessa?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s