Vad ska jag blogga om då?

Just nu så sitter jag och fixar mina naglar. Vissa av dem går bara av så jag tänkte börja om med förstärkningslacket. Jag gillar att ha långa naglar. Och även om Kissie säger att det är ute så gillar jag faktiskt att ha fransk manikyr också. Och jag skulle vilja ha fina, jämna och långa naglar nu under hösten.

Strax så ska jag iväg till gymmet och köra spinning. Och jag måste förbi några butiker på stan innan 😉 Shopping sugen? Jag? Nej, vad får dig att tro det? XD


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s