Superduper tidigt

Fick jag gå upp idag. För vi ska vara på plats kl 8, marknaden öppnar då… Min första tanke var vem fan går på marknad kl 8 på morgonen?! Men min andra tanke var, fast det är ju ganska smart. Man borde vara nästan ensam där, ingenting är slutsålt. Så det är ganska bra egentligen 😛 hahaha

Fast jag kommer att vara helt slut. Från kl 8-18 kommer jag stå på Ulrika marken. Bakom skolan på något nytt ställe som inte har varit där tidigare, hoppas att folk hittar dit 😉

Och jag ber om ursäkt för brist på inlägg, det får jag ändra när jag kommer hem igen. Jag har inte så mycket tid över just nu 😛 Jag åker hem på fredag, förmodligen med en död mobil för jag glömde laddaren hemma. Och mamma har inte samma typ utav laddare. men men nu måste jag skynda mig vi ska åka snart!

Vill bara tipsa om serien New girl, den var lite små rolig faktiskt.  🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s