Om några timmar

Så ska jag vara klar och redo! Jag har mycket kvar att göra, men ändå så känner jag mig ganska lugn. Och jag är väldigt nöjd med mina Hibbar idag. Trots att en blomknopp ramlade av igår 😛

Nu så ska jag fortsätta klippa och klistra. Sen så blir det att måla lite och plantera om lite Hibbar. Ser dock på Babel, vilket gör mig sugen på att skriva 😛 haha bra kombo. Är otroligt rastlös med känner jag. Idag så kryper det i kroppen. Hoppas att det går över snart 😛

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s