Vill du berätta vad en Hibbe-dagbok är?

Självklart! Det är en dagbok om mina hibiskusar, allting som jag har lärt mig det senaste året. Jag är ganska ny på denna underbara blomma så jag har letat efter skötselråd och annan fakta. Fast jag har inte hittat någon bok på svenska, bara på engelska. Så jag skapade en dagboksliknande bok som jag ska sälja ihop med mina skott på Ulrika marken. De innehåller:

  • Förord
  • Mina Hibbar
  • Grejen med affärshibbar
  • Skott
  • Skötsel
  • Träd eller buske?
  • Problem och lösningar
  • Pyssel
  • recept
  • Efterord

Jag har de fem sista delarna kvar att skriva rent och klistra in. Jag tänkte att jag börjar med att göra 6 st så får jag väl ta emot beställningar om fler vill ha. Framsidan har jag målat själv. Och fast det inte är en ”riktig bok” enligt min mening så gäller upphovsrättslagen eftersom jag har skrivit texten själv. 🙂
Och andra halvan utav boken kommer att vara för att själv fylla i sina egna erfarenheter. 🙂

DSC_0626


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s