Sovmorgon!

Tänkte jag igår och stängde av alla alarm på mobilen. Fast har man hund så hjälper inte det tydligen. Micky började gnälla och väckte mig kvart i sju. Hmf tack då. Du kunde inte ha sovit lite längre du med?

Just nu så sitter jag och ser på Ringaren i Notre Dame, jag skulle vilja gå in i Notre Dame någon gång i livet. Jag älskade filmen när jag var liten 😛 Miljön ser underbar ut på filmen. Jag är lite sugen på att åka till Paris 😛

Jag funderar även på om man kan äta kladdkaka till frukost? (varför bakade Anton så mycket, den borde vara slut nu). hahaha Det är ju faktiskt söndag 😛

Sen så fick jag en förfrågan om vad en Hibbe-dagbok är. Det kommer ett inlägg om det senare idag. Så underbart att ni skriver frågor 🙂 Nehe frukost nu då. Ha en underbar söndag ❤

DSC_0198Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s