Regnet bara faller ner

Men det gör ingenting när humöret är på topp. Jag mår så där, huvudvärk, illamående, men jag är samtidigt glad. Och jag kan inte sitta still. Så jag gör lite utav varje. Tills illamåendet säger att jag ska sätta mig ner igen. Jag fick huvudvärk för att jag inte har ätit någonting vettigt. Och med den kom illamåendet. Det är tur att det är en dag imorgon också 😉 Och nu vet jag att jag inte ska slarva med maten i framtiden 😉

Här har det hänt rätt mycket denna regniga söndag. Jag har tvättat, målat, diskat och tittat på film. Vad har du gjort idag?

DSC_0239[1]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s