Vart tog tiden vägen?

Kvart i tolv så slutade jag kursen idag. Jag tänkte att jag skulle hem, äta, gymma och ha massa tid över till min skrivarkurs. Samt hinna skriva. Men nej, vi fixade en del i lägenheten. Jag rensade bland annat ur en bokhylla som vi tänkte göra oss av med. Sen när vi hade varit så duktiga tyckte vi att en god middag var mer än välförtjänt. Så jag cyklade först in till Panduro för att hinna köpa ett lim innan de skulle stänga. Sen så insåg jag att jag hann med lite mer shopping innan de stänger.

Efter det så blev det tre rätters på Bar BQ. Riktigt gott!

DSC_0600

De har förlorat tillståndet att servera alkohol, men glasen har de kvar 😉 De kanske får tillbaka det imorgon. 😛

DSC_0597

Riktigt mysig miljö faktiskt 🙂 Perfekt för en romantisk middag.

DSC_0601

God och fräsch förrätt.

DSC_0603

God huvudrätt!

DSC_0607

Grym efterrätt! ❤

DSC_0606

Så för en trevlig torsdagskväll får de 3 böcker utav 5. De hade fått 3,5 om bordet inte hade vinglat. Och kanske en 4 om det inte hade varit så öde 😛

bokbokbok


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s