God morgon!

Och wow! Så många läsare igår! Speciellt från Finland! Trodde nästan att det var en bugg 😉 Ni kanske inte vet om detta, men min morfar är finsk. Tyvärr så är det ingen som har velat lära mig språket här hemma, så jag kan bara några få ord finska. Jag har inte varit i Finland sedan jag var liten, då var jag bara på Mumindalen. Och jag har ingen koll alls på mina finska rötter. *Skäms*
Det skulle faktiskt vara kul att träffa någon utav dem. Kanske skicka lite brev, jag gillar att skicka brev 😛 Mycket roligare än att bara skriva på datorn. 😛

Nog om det! Vädret är underbart, jag ska på utbildningskurs med jobbet. Vi jobbar hårt för att bli bättre. Serva våra underbara kunder. Och de kurserna är riktigt roliga 😉 Samt lärorika och peppande. Finns en hel del butiker som skulle behöva ta efter. Åhléns är en utav dem. Jag var inne där och skulle handla handkräm, då var det en dam som hade en massa frågor. Hennes svenska var okej, så hon förstod nog precis vad personalen sa. Hon som stod i kassan tittade nämligen ut över kön och sa ”Ja, det tog visst lite tid det här” med anklagande ton. Det lät som om det var fel utav kunden att gå dit och be om hjälp. DET ÄR PRECIS DET SOM VI JOBBAR FÖR! Har du missat det, så kan det vara dags att byta jobb? Ibland så blir jag mörkrädd för hur personalen behandlar sina kunder. Vill de inte att kunden ska komma tillbaka?

Aja nog om tråkigheter. Jag börjar nog att förstå detta med attraktionslagen bättre och bättre. För jag har börjat dra till mig en hel del bra saker. Som resan en resa till Paris. Jag blev riktigt sugen på att åka med Anton. Och då berättade Kjell på jobbet att Smartbox har en Paris-box. Jag la undan den och en kvart innan jag skulle stänka butiken så kommer en kille från Smartbox in och byter ut alla boxar, Och Paris-boxen kommer med ett nytt namn, samt bättre pris! ❤  Helt underbart! Det gäller att vara tacksam för livets gåvor och fånga dagen. Det tänker jag göra nu 😉

DSC_0587


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s