Mellanmål innan jobbet ;)

Ibland så känner man att man har all tid i världen, sen så tittar man på klockan. Jag borde egentligen vara ute på promenad med Micky nu, men jag sitter här, utan byxor, och äter mellanmål. Vattenmelon, fetaost och basilika. Det är så sjukt gott! Jag ska snart börja stressa, men först så ska jag blogga klart detta inlägg.

Idag blir det jobb, så inte jättemånga inlägg på bloggen. Jag sov så dåligt inatt så jag sov lite längre på morgonen idag. Ibland så är det tur att man börjar sent 😉

DSC_0555

Hur ser din dag ut idag?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s