Lite mer shopping!

Det börjar likna något. Jag prickar av sak efter sak på min lista. Idag så blev det en till tjocktröja. Lite dyrare än de andra, man måste ju få lov att skämma bort sig själv lite 😉 Jag har precis kommit hem från Tornby, Anton kom dit och åt lunch med mig 🙂

Här är tröjan (och ett nagellack)

DSC_0555

Jag har även kommit fram till att jag behöver en ny mobil. En som det blir bra kort med. Jag kanske kan köpa en i julklapp till mig själv? Vad vet ni om Sony Z3? Jag har Sony nu och jag trivs med den, även om den inte är någon bra blogg mobil 😛


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s