Oj då

Jag har visst 28 st Hibbar! Och idag så har jag planterat om 8 st utav dem. Sen så har jag en hel del skott som ska säljas på Ulrikamarken. Så kanske jag får igen lite utav alla kostnader 😉 Som vi kan lägga på balkongen till nästa år 🙂 För fler hibbar får vi nog inte plats med (efter alla frön som jag försöker lyckas med).

DSC_0548 DSC_0551 DSC_0552

DSC_0553 DSC_0554

Ja, jag behöver lite fler fat nu efter omplanteringen 😛 Nehe, man kanske skulle ta och äta något idag också?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s