God morgon lördag!

Morgonpromenaderna är riktigt mysiga. Lagom varmt och höstens vackra färger börjar komma fram. Löv på marken, bär på buskarna osv. Och på nyheterna sa de att vi har sommar en månad till? Har dock ingenting emot en varm höst. Då hinner kanske vår chili och tomaterna på balkongen mogna. Håll tummarna!

Idag så blir det jobb och kanske lite shopping? Ska se om jag hittar några byxor tänkte jag. Det kan ju vara bra att ha såna nu när temperaturen sjunker. Jag läste på Egoinas blogg att fler läser bloggar nu på hösten än på sommaren. Jag har även märkt att ju mer inlägg jag skriver desto fler läser. Så det blir en del tidsinställda inlägg till nästa vecka, jag jobbar nämligen som en galning då 😛 haha Så vad vill ni att jag ska blogga om?

DSC_0539


  1. Håller också tummarna för varm höst, vill också att tomaterna ska mogna 😉 Har också tänkt på det där med antal läsare lite. Jag var på en bloggträff i onsdags och fick frågan ”vilka är dina läsare” jag bara ”öööhhh” hahaha! Hur ego det än är så får man väl nästan tro att alla vill ha många läsare..men det är nog som du skriver att man läser mer bloggar på hösten 🙂 Tidsinställda inlägg är himla smart. Jag ska nog fokusera på mer bilder under hösten, har du någon plan med bloggen framöver? 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s