Nu är det fredag!

Och jag har sovit bort stora delar utav dagen. Jag kollade på mitt jobbschema nästa vecka och blev helt utslagen 😉 Haha ne då, men ibland behöver man ladda batterierna.
Det blev även våfflor till lunch! Med glass och hjortronsylt 😛

Och nu så har vi precis kommit hem från IKEA-huset (Jag har fått order om att de har bytt namn?). Där det blev ett byta utav Ottos present. Jag köpte ett ascoolt träd till honom, ett i papper som utvecklar kristaller. Så att den får ett grymt ”bladverk”. Men när jag läste på baksidan så stod det att den utsöndrar kemikalier, och han har redan problem med allergi och andningen. Så nja, hur coolt det än var så fick den bytas. Till glowsticks. Det är ju tur att han inte läser min blogg så att jag kan avslöja hans presenter till er 😉

Sen så blev det en lampa till hallen. Vi är på jakt efter en till, men vi hittade ingen som vi föll för just nu. Jag ska kika runt lite på nätet när jag har bloggat klart.

Jag fick även paket på posten! Tack Rebecka! Och tidningen Skriva 😉 Så jag vet ju vad jag gör med min fredag kväll 😛 Jag slängde även in läppstiftet på bilden, som jag köpte nu i veckan. Hittade en riktigt fin vardagsfärg tycker jag. Nu fattas bara lite porträttbilder 😛

DSC_0536


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s