Dålig sömn…

Jag vaknade mitt i natten utav ont i magen. Och det sitter fortfarande i. Känner mig jätte löjlig som sjukanmälde mig, men jag väntade faktiskt till efter frukost (som gjorde saken värre igen). Och vad har jobbet för nytta utav mig om jag står där trött och eländig? Ne det är bättre att ta hand om sig själv. Läsa en bok och ta det lugnt. Böcker har jag ingen brist utav 😉

254498_128200510594170_4144869_n


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s