Planen gick i stöpet

Jag satte klockan på 06 för att jag skulle börja veckan med en skriv timme 8-9. Och jag vaknar kl 04.00. Kan inte somna om, och nu är jag skit trött! Om en timme så ska jag börja tvätta också.. Ja, jag tänkte tvätta och skriva samtidigt. Men nu blir det inte så. Istället så tänkte jag kolla på skrivkursen så jag håller mig vaken.

Känns ju onödigt att somna om nu…

10844911_783386898408858_1147808086_o


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s