Det blir som det blir

när det inte blev som man tänkte. Lite saker på min att-göra-lista, men det är mycket kvar. Vissa saker tog längre tid än vad jag tänkte. Som Hibbe-dagboken. Jag har börjat på tre stycken. Jag har målat framsidan, limmat ”förstasidan” och rättat förordet. Än så länge. Jag tänkte att jag börjar göra dessa tre, sen så köper jag tre block till. Vi får se hur många jag hinner med innan Ulrika marken.
Nu så ska jag klistra in förordet, sen diska och gå ut med Micky. Dags att sova snart. Det är ju en ny dag imorgon 😉

DSC_0710Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s