Nehe

Inget paket än… Detta är därför som jag helst handlar i butik. Då får jag grejerna direkt. Tålamod är inte alltid min starka sida 😛 hahaha

Jag givk en sväng på stan idag innan gymmet, råkade springa på Iza och Desse. Var evigheter sen jag såg Desse.
Jag hittade även en söt topp, som inte direkt var min typ, men ibland behöver man förändring 😉 Försökte fråga Dennis vad han tyckte, det gick ju så där. Får fråga Anton när han vaknar sen. Jag behöver en kvinna att shoppa med 😉 Tur att jag ska träffa Mia imorgon 🙂

Idag så blev det ben på gymmet, imorgon så blir det armar. Det är skönt att vara tillbaka igen ❤

Även om vår balkong inte är lika praktfull som förra året så börjar det hända lite grejer på den nu. Chilin börjar komma igång, djungelgurkan också, och tomaterna. Så får vi hoppas på att även september blir varm så att allting mognar 😉

DSC_0375

DSC_0371


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s