Hibbe pyssel!

Har pysslat lite med en hibbe-dagbok. Tänkte att den passar bra ihop med skotten som byter hem. Så att jag inte behöver oroa mig för att de ska dö 😛 hahaha

Men när jag började med detta så insåg jag att flera utav skotten behöver planteras om. Så jag behöver införskaffa nya fat, pinnar och krukor. Frågan är bara sen, vart ska jag ha alla hibbar? Vi behöver en större lägenhet med större balkong och större fönster XD

DSC_0326


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s