Snart hemma!

Det var bara ett utav tågen som har internet, så jag har fått vänta med att blogga. Men nu är jag här 😉

På förra tåget så träffade vi två damer, en utav dem skrev dikter. Hon hade en bok med sig som hon visade oss. Inger Thörnqvist hette hon. Riktigt trevlig och bra skrev hon.
Det roliga var att jag satt och läste ett stycke om att man ska ta sig tid att träffa såna människor som pysslar med det som man drömmer om att uppleva. Lära sig deras sätt att tänka och på så sätt ta sig ett steg i den riktningen. Jag hann bara lägga ner boken så fick vi flytta på våra väskor så att damerna kunde sätta sig ner. Hon tog mitt namn för att hålla utkik efter min bok 😛 Så nu får jag skriva på XD

Snart så är det dags att kliva av tåget, och vi tog allt med oss solen hem igen. Så underbart!

DSC_0234


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s