Ömma skrivmuskler

Nu är det bara 10 kapitel kvar att skriva på boken. Yey! Men min tumme gör ont. Så den behöver en paus, och min mage behöver mat. Och jag blev sugen på rostade mackor. Med kalkonskinka på!

Snart så kommer det förbi en tjej och ska kolla på ett par gardiner som jag la upp på en Facebooksida. Jag hittade dem i en kartong och insåg att vi inte behöver dem. Ska gå igenom fler lådor sen. Det som är skräp för en person kanske är skatt för någon annan 😉 Super!

Jag såg för övrigt att USA har hittat hit igen! Ni har varit saknad! Så härligt när något mer land än Sverige läser min blogg 😉 Även om jag självklart uppskattar er också ❤

DSC_0026

Denna söta hittade jag och Dennis på en utav våra promenader. Borde finnas någon specifik plats för stadens konstnärer att måla på. Så att de får leva ut sin kreativa sida. Det är inte bra att stänga in sånt, man kan bli depp. Jag blir det när jag skjuter upp att skriva. Det bildas en ond cirkel. Mer kreativitet åt folket!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s