Mix megapol, penna och papper

Jag sitter här och lyssnar på webbradio. Ett kapitel till är nu klart, så ”bara” 11 kvar nu. Sakta men säkert går det framåt. Drömmen om att jobba som författare. Målet. Se mina möjligheter och följa min dröm.

Det har varit en riktigt bra dag, vaknade skapligt, gick promenad, åt frukost och sov en timme till 😛 Sen blev det gym och underbar lunch. Ni får ursäkta att jag sällan kommer ihåg att fota maten, men det blev frukost för Anton eftersom han jobbar natt denna veckan. Så äggröra, champinjoner, bacon, kassler och ost stod på menyn. Man blir så sjukt mätt utav den typen av mat.

Just nu så ska jag ta tag i skrivandet igen. Minst ett kapitel till idag! (Jag försöker göra allt annat än att skriva. Har kommit fram till att jag förmodligen är lite rädd för förändring. Vad gör jag om min dröm ”slår in?”).

DSC_0111

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s