Trotsar allt

Det blev inget sova i mammas hus i natt. Och tur var nog det, jag hade huvudvärk när jag lämnade jobbet, när jag kom hem var det migrän. Och den sitter i fortfarande. Jag hoppas att tabletten jag hittade hjälper. Jag förstår inte varför jag har fått migrän de senaste 3-4 månaderna. Har aldrig haft det innan?

Jag gick på vår morgonpromenad i alla fall. Micky måste ju få gå ut. Jättefin är jag i min one pece och gummistövlar. Det är en sån dag idag.

Jag ska försöka trotsa detta och skriva ändå. Diska ändå. Dammsuga ändå. Men först så ska jag äta frukost och ta hand om mig själv 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s