Soffväder

Micky har bäddat ner sig i soffan. Han ligger med huvudet nergosat i filten. Ser underbart ut! Jag vill också. Men jag ska snart till jobbet. Fast när detta kommer upp på bloggen så har jag bara 3 timmar kvar utav arbetspasset. Så skönt att sluta skapligt idag! Ska åka ut till mamma och mata djuren när jag kommer hem. Det ser ut som om jag får gå till jobbet idag. Vädret säger det i alla fall. Suck.

Funderade i går på om jag skulle platta håret, men med denna fuktiga miljö så är det ingen idé. Det blir lockigt igen snabbare än vad det tar att platta det.

DSC_0092

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s