Härliga onsdag!

Vädret är fortfarande regn. Man blir inte ens förvånad längre när man tittar ut igenom fönstret. Såg att jag har haft läsare ifrån Frankrike flera dagar i rad. Ni måste undra vad det är för fel på Sveriges sommar. Vi undrar det samma för i år så suger den hårt. Om detta håller i sig under augusti så är ju mina tomater körda. Inget kan ju mogna utan sol. Så universum, jag vill se mina rosa tomater mogna och få massa frukt! Tack 🙂

För övrigt så går det riktigt bra på jobbet. Vissa kunder känns nästan för lätt att ge boktips till. Är jag så bra?
Kom även in en kund som var sur för att hans bok inte hade kommit än (kundbeställning). Det ska ske automatiskt, men förr förra veckan så upptäckte vi att det var något strul. Gäller hela kedjan. Och förra veckan så fick de som jobbar med detta sitta och lägga in alla beställningar manuellt, för hela Sverige. Så ja, alla kundbeställningar har blivit lite försenade kan man säga. Men han accepterade detta och var gladare när han gick. Så skönt när de förstår att teknologin kan strula ibland.

Micky börjar gnälla här nu så det är väl dags att vi går på våran promenad. 🙂 Hoppas att du har en bra morgon!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s