Veckans ”träning”

Ca 9 km sammanlagt med morgonpromenader denna vecka. Inte jätte långt, men lagom för Mickys leder. Det och plankan är vad som har blivit min träning denna vecka. Min ursäkt för detta är att jag jobbar. Och att Micky blir så ensam om jag bara kommer hem, går ut med honom och sticker igen. Han har haft det lite små tråkigt nu när jag och Anton gått om varandra med jobben. När han vill leka så är det någon utav oss som måste sova. Jag och Dennis skulle ha tränat i fredags, men jag tyckte så synd om Micky att det blev film och hemlagad pizza istället.

Nästa vecka! Då! Blir det inte häller någon träning. Då ska jag och Anton vara husvakt. Och jobba. Så då blir det ännu mindre tid. Veckan efter det, då har jag tid över igen! Då ska jag kidnappa Dennis och Niklas! Inte alla dagar, men några 😉

Jag måste säga att jag saknar gymmet :/

DSC_0975


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s