Lördag!

Underbart… Hela inlägget som jag skrev försvann… Yey. Jag undrar vad poängen med det var?

Igår så hittade läsare ifrån Frankrike, Tyskland och Ungern hit också! Välkomna! Hoppas att ni trivs. Lämna gärna någon kommentar om ni känner för det.

Igår så var det först jobb, sen hem och fixa lite innan det blev tacopizza och film med Dennis. Han fyller år idag så vi åt även chips och godis igår. Grattis på födelsedagen! Micky blev jätteglad att någon var här och kunde leka med honom. Han tycker att det är lite tråkigt nu när matte jobbar på dagarna och husse på nätterna. Inte så mycket tid över till lek. Men igår fick han leka lite med sin pipleksak. Han är sur nu för att han inte får pipa när husse sover. Jätte leksugen är han. Stackars, men matte har bara en hel vecka kvar med arbete innan jag är mer hemma igen så då kan vi leka mer.

Idag så har jag tagit en morgonpromenad, vattnat hibbarna och ätit frukost än så länge. Jag längtar tills imorgon då jag har sovmorgon. Så skönt! Undrar vad jag ska hitta på 😛 hehe

Nehe fånga dagen och åka till jobbet står på listan just nu. Vad händer under din lördag?

DSC_0082

Jag vill också vara med och blogga!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s