Äntligen fredag!

Äntligen är fredagen här 😛 Igen. Fast jag jobbar på lördag också, så jag får inte helg före söndag 😉 Men vad gör det? 🙂

Igår var en riktigt bra dag på jobbet, jag fick komplimang från en kund igen. ”Du är precis på rätt ställe, det märks att du gillar böcker.” Undrar om det var något dolt meddelande i det? Jag är där jag ska vara just nu, så stå ut? Aja, den som lever får se.

Idag så gick jag som vanligt en runda på morgonen med Micky. Nästan 2 km. Det är visst hans max promenad, 2 km. Gärna kortare enligt veterinären. Vi får se vad han säger nu när Micky har käkat medicinen ett tag. Dags att boka in en ny veterinärs tid.

Idag så slutar jag faktiskt rätt skapligt, så jag ska träna med Dennis ikväll! 🙂 Jag hade nästan glömt bort det. 😛

Hur ser din dag ut? 🙂

DSC_0062


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s