God morgon onsdag!

Attraktionslagen är en spännande grej. Igår så var jag riktigt less på allt detta trista väder! Så jag ifrågasatte vad fan gör jag här?! Och krävde ett mirakel. Som ett brev på posten så dök författaren Göran Redin upp och sa åt mig att skriva.
Så universum om det är svaret på min ”problem” snälla ge mig då energi! Jag behöver det. Att vara pigg när jag vaknar och under hela dagen. Att sova lagom mycket.
Idag är en till sån där grå dag, men jag dricker i alla fall solsken. Te då 😛 Jag har gått en promenad innan frukost och jag lyssnar på Eminem. När solen inte är här så får jag skapa mina egna solstunder.

Jag är tacksam över att Micky har det bra, att hans medicin fungerar och att jag drar till mig pengar så jag har råd med den. Jag är tacksam för vårat hem. Jag är tacksam för mitt jobb. Jag är tacksam för min underbara sambo ❤ Jag är tacksam att lönen kommer in på fredag! Jag är tacksam för Eminems låtar. Jag är tacksam för alla böcker. Jag är tacksam för att jag lever just idag. Jag är tacksam för att jag hittar tilliten i mitt liv.

DSC_0716


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s